2 dagar


 2 dagar till BF och det händer inte mycket.  Har iofs. kännts annorlunda dom senaste dagarna. Kan inte riktigt beskriva men annorlunda..precis som att nåt skulle vara på G. Men är inte lika otålig längre och har börjat acceptera att det faktiskt kan dröja ett tag till. Mattias däremot, som tycker der är helt underbart att vi timat in födelsen med vinter os, börjar bli otålig. Han vill ta sina  pappadagar under os. Han säger att då kan jag vara uppe hela nätterna och kolla på OS med bebisen så kan du få vila ut. Hehehe. Vad synd att han inte har mjölkfyllda tuttar. Hahaha..

Det blev god Middag ute igår iallafall. Och den nya Beck filmen. Stormens öga. Den va la oker. Alla Beck är ok, en säkert trea typ. men denna handlade mest om Gunvald.

Mattias installerade basen till babyskyddet igår också. Så nu får ni som vill åka med i min bill glatt sätta er i baksätet :)

Snart bär det av till Östra för tillväxtkontroll. Ska bli spännande att se henne igen.

TjinG!


Kommentarer
Postat av: maja

Gick det bra? Hon såg pigg ut?;-)

Puss!

2010-02-15 @ 16:56:49
URL: http://majjases.blogspot.com
Postat av: Johanna

Det e nåt konstigt med blogg.se. Har inte kommit in på hela dagen så kan inte uppdatera. men visst mådde hon bra. Dom uppskattade vikten till 3600 gram så tycker hon borde vara rejält redo för att komma ut nu!!



1 dag till BF!

by the way, har fått min iPhone idag :)

2010-02-16 @ 00:03:44
URL: http://gravidoglad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0